Ольга Фреймут Фото війна в Україні новини телеведуча Ольга Фреймут

"Молюся за вас та сподіваюся, що ви не загинете": молодша дочка Фреймут зворушила мережу листом до народу України (ФОТО)

Сейчас читают: 692
hochu.ua

Скандальна українська тележурналістка Ольга Фреймут розповіла своїм фоловерам про п’ятирічну доньку Євдокію, яка написала до болю зворушливий лист.

41-річна ведуча зізналася, що знайшла малюнок і лист у рюкзаку своєї дитини. Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також "Скинувши броню летів": YARMAK зворушив чуттєвою зустріччю з донькою у її день народження Євдокія намалювала маленьку дівчинку з крилами ангела, що сидить на хмарах.Дорогий народ України, я молюся за твою перемогу.

Я сподіваюся, що ви не загинете. З любов'ю від Євдокії,- написала Євдокія у своєму листі.Відомо, що зараз Ольга зі своїми молодшими дітьми перебуває у Лондоні.

Однак зазначимо, що тележурналістка веде інформаційну війну - вона публічно говорить про всі жахи війни на сторінках соцмереж  та закликає зупинити бойові дії.Зауважимо, що старша дочка Ольги Фреймут Злата Мітчелл теж проживає  у британській столиці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA