Сша жінки Сша

Інесса Кравченко, видавчиня «Колесо Життя» та психологиня розробила новий авторський тренінг для жінок

Сейчас читают: 961
womo.ua

Трансформаційний тренінг “Метаморфози жіночої мудрості” від коуч-тренерки, майстрині трансформаційних жіночих практик Інесси Кравченко пройде 9-10 грудня 2023 року у «ВЕЖА на Почайні» за адресою просп.

Степана Бандери, 23. Інесса Кравченко — відома видавниця і ідейна натхненниця філософсько-психологічного видання “Колесо Життя”, також майстриня трансформаційних практик, експертка з техніки емоційного визволення, психологиня, кандидат філософських наук, авторка «Щоденника Нового Життя», книги «Мої цінності.

Не здаватися, а бути…» запрошує жінок пройти за 12 годин шлях з «гусені» на «метелика»: розправити крила і випустити свій внутрішній ресурс назовні. Читайте також: Фільми про українців побачать у США Шлях від «гусені» до «метелика» – ніби нове народження.

Народження тої жінки, якою вона завжди мріяла бути, але щось заважало. Що саме? Вже неважливо. Важливо інше: що потрібно зробити, аби народитися такою, якою завжди хотілося бути?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA