місто Київ допомога ЗСУ місто Київ

Благодійний показ «Конотопської відьми» зібрав понад два мільйони гривень

Сейчас читают: 812
womo.ua

На одну з найпопулярніших у глядачів виставу за мотивами повісті Квітки-Основ’яненка потрапити завжди непросто. Адже квитки на неї розлітаються дуже швидко.

Втім, адміністрація Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка вирішила влаштувати позаплановий додатковий показ вистави з метою заробити кошти для ЗСУ.

Про це розповіли на сторінці театру у Facebook. До речі, це вже не перший благодійний показ «Конотопської відьми». Минулого разу на благодійному показі у грудні 2023 року вдалося зібрати 1 770 000 гривень на дрони для українських військових. Читайте також: «Конотопська відьма» збирає мільйони Останньою благодійною виставою вдалося зібрати 2 349 000 гривень, які незабаром перенаправлять українським захисникам та захисницям. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Благодійний показ «Конотопської відьми» зібрав понад два мільйони гривень appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA