Україна місто Київ місто Львів подорожі Україна місто Київ місто Львів

«Паровозні вікенди». Відновляються туристичні ретропоїздки Гайворонською вузькоколійкою

Сейчас читают: 405
womo.ua

23 березня розпочинається весняно-літній сезон туристичних поїздок Гайворонською вузькоколійкою. Про це повідомляється на сторінці Укрзалізниці.

Гайворонська вузькоколійка – одна з найцікавіших пам’яток України. Залізниця стандарту 750 мм є найдовшою у Європі. 130 км шляху пролягають Поділлям та перетинають річку Південний Буг.

Фото: Укрзалізниця Під час поїздки у ретровагонах можна помилуватися подільськими краєвидами, зробити фото на фоні старовинного паровозу та отримати приємні емоції від невеликої подорожі. Читайте також: Укрзалізниця в пілотному режимі запустила жіночі купе: подробиці та маршрути Для зручного трансферу Укрзалізниця призначила курсування безпересадкових причіпних вагонів сполученням Київ-Гайворон-Київ та Львів-Гайворон-Львів.

Квитки на трансфер також вже можна придбати офіційних веб-ресурсах Укрзалізниці. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Паровозні вікенди».

Об этом же в других изданиях
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA