Скандал новини шоубізнес

Ігор Кондратюк влаштував чвари в Twitter, принизив наречену загиблого героя "Да Вінчі"

Сейчас читают: 458
hochu.ua

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк, який виступив проти концерту Лободи в Києві, оскандалився висловлюваннями проти вдови загиблого Героя України Дмитра Коцюбайла на позивний "Да Вінчі".

У такий спосіб шоумен вирішив прокоментувати скандал із Тарасом Чорноволом, якого днями облили зеленкою і кинули в смітник. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!13 червня в Києві облили зеленкою і кинули в смітник екснардепа Тараса Чорновола за те, що він назвав Аліну Михайлову "подолігархічною ш*арою".

Ображеною дівчиною виявилася керівниця медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі", дівчина героя України Дмитра Коцюбайла, командира батальйону "Вовки Да Вінчі", який загинув у березні в боях під Бахмутом.

Читати також "У нас тоді реально пропав капелюх": Ігор Кондратюк розповів про візит Януковича на зйомки "Караоке на майдані" Після цього Ігор Кондратюк вирішив стати на бік екснардепа, піддавши критиці дівчину покійного Героя України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA