фільм

"Балада про співочих птахів і змій": вийшов трейлер приквела "Голодних ігор" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 560
hochu.ua

Канадська медіакомпанія Lionsgate представила перший трейлер до фільму-приквела "Голодних ігор" — "Балада про співочих пташок і змій".

Дія спінофу розгорнеться за 64 роки до початку пригод Катнісс Евердін та розповість про юність Коріолана Сноу, майбутнього безжального диктатора Панема.

Деталі — в новому матеріалі HOCHU.ua!У трейлері показали головних героїв історії — Люсі Грей Бейрд, учасницю десятих Голодних ігор у виконанні Рейчел Зеглер (Вестсайдська історія) та її молодого наставника Коріолана Сноу, якого зіграв Том Бліт (Біллі Кід).

Також у фільмі зіграли Пітер Дінклейдж, Віола Девіс, Гантер Шафер та інші. Читати також Тоді і зараз: як виглядають улюблені герої культового серіалу "Район Мелроуз" через понад 30 років За постановку відповідає режисер Френсіс Лоренс, а сценарій для приквелу написав Майкл Лесслі.Вихід фільму "Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій" у світовий прокат заплановано на 17 листопада 2023 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA