Волонтёр Нео досьє

Ігор Лаченков

Сейчас читают: 234
hochu.ua

Ігор Лаченков – український блогер, волонтер та автор каналу "Лачен пише". Біографія, волонтерська діяльність та цікаві факти про Лачен – у досьє на HOCHU.ua.Ігор ЛаченковЛачен - хто це і чому він пише?

Це питання ставили багато хто у 2022 році. За ніком "Лачен" ховається блогер Ігор Лаченков.Ігор Лачен народився 14 червня 1999 року у Дніпрі в сім'ї юриста та судді.

Після закінчення школи №23 у рідному місті, вступив до Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. Там він отримав диплом бакалавра юстиції та права.

Також Лаченков Ігор навчався в університеті ім. Каразіна у Харкові.Ігор ЛаченковЩе студентом Ігор захопився ТГ-каналами та створив проект ProDnipro, в якому публікував новини рідного міста та гумористичний проект "Бро скинувши мем".Ігор Лаченков10 січня 2022 року блогер створив інформаційний канал "Лачен пише".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA