Цар Євросоюз війна в Україні новини шоубізнес Цар Євросоюз

Джордж Клуні закликає знищити ПВК "Вагнер": як виглядає його план

Сейчас читают: 434
hochu.ua

Знаменитий американський кіноактор Джордж Клуні зробив важливу заяву. Чоловік висловив свою позицію щодо війни в Україні та закликав до боротьби з ПВК "Вагнер." Подробиці - в нашому матеріалі.Популярний артист неабияк порадував українців заявою про необхідність створення коаліції яка боролася з угрупуванням Євгена Пригожина.

62- річний артист - активний громадський діяч. Він - один з ініціаторів створення спільноти The Sentry, яка бореться із сумнозвісною злочинною вйськовою компанією.

Читати також "Їх виховують моя дружина і війна": Володимир Зеленський зізнався, що не приділяє дітям належної уваги Відомий актор Джордж Клуні закликав боротися з терористами ПВК "Вагнера".

Артист описав звірства найманців Євгена Пригожина. Клуні закликає країни Заходу створювати коаліцію і знищувати бізнес-імперію "Вагнера".Джордж заявив що розуміє суть стратегії "Вагнера".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA