новини день народження Королівська сім'я

Камілла відзначає перший день народження у статусі королеви: як її привітав палац

Сейчас читают: 603
hochu.ua

17 липня королева Камілла святкує своє 76-річчя. Це перший її день народження в ролі королеви Великої Британії, тому палац особливо підійшов до святкового дня.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!В основному акаунті королівської сім'ї на Facebook з'явилися нові фото королеви Камілли. Кадри супроводжувалися привітанням дружини короля Чарльза III від Букінгемського палацу та всіх його працівників:Вітаємо Її Величність із днем народження.Фото: facebook.com/TheBritishMonarchyФото: facebook.com/TheBritishMonarchy Читати також "Він крутий": королівський фотограф Чарльза III і Камілли назвав українця, якого мріє сфотографувати Звісно, з 76-річчям монархиню привітали й члени королівської родини.

Зокрема принц Вільям і Кейт Міддлтон. Головний спадкоємець на королівський престол разом із дружиною розмітили у своєму офіційному акаунті в соціальних мережах свіже фото Камілли та написали теплі слова:З днем народження Її Величність королеву.Фото: instagram.com/theroyalfamilyФото: instagram.com/theroyalfamilyЗазначимо, вперше король Чарльз познайомився з Каміллою на початку 1970-х, за десять років до того, як він одружився з принцесою Діаною.

Через деякий час у них закрутився роман, проте на думку королеви Єлизавети II, Камілла не підходила на роль дружини принца, і пара змушена була розлучитися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA