Олена Зеленська війна в Україні новини Олена Зеленська

Олена Зеленська стала обличчям газети "El Mundo" (ФОТО)

Сейчас читают: 425
hochu.ua

З початком широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України, дружина президента Зеленського стала однією з найактивніших амбасадорів української позиції у світі.

Перша леді систематично давала інтерв’ю, зустрічалася з лідерами дружніх країн та з’являлася на обкладинках провідних ЗМІ. Читати також Які книжки читають Зеленські: президент і перша леді України з'явилися на відкритті "Книжкового Арсеналу" У червні Олена Володимирівна дала інтерв’ю іспанській газеті "El Mundo".

Видання опублікувало кілька світлин дружини президента.На сторінках "El Mundo" Олена Зеленська постала у доволі стильній та стриманій водночас темно-синій сукні.

Довжина сукні - середня. Образ першої леді влучно доповнив білий пояс на талії та білі туфлі-човники на високих підборах. Журналісти газети зауважили, що для бесіди з дружиною українського лідера, їм довелося пройти не один етап.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA