конкурс Tvorchi Євробачення 2023 Ліверпуль Loreen

Хто і з якими піснями виступить у першому півфіналі Євробачення 2023 (ВІДЕО)

Сейчас читают: 105
hochu.ua

Вже завтра, 9 травня, стартує головний пісенний конкурс року — Євробачення 2023. Україну на ньому представить гурт TVORCHI з композицією "Heart of Steel" (у перекладі — Серце зі сталі).

До речі, дует виконає цю пісню українською та англійською мовами. Однак їхній виступ ми побачимо відразу у грандфіналі — в суботу, 13 травня.

А хто і з якими піснями виступить у першому півфіналі, тобто вже у цей вівторок — розповідаємо далі. Читати також Гурт TVORCHI відверто оцінив свої шанси на перемогу у Євробаченні 2023 (ВІДЕО) У вівторок, 9 травня, на сцену у Ліверпулі вийдуть 15 учасників.

Вони виступатимуть у такому порядку: Читати також Ставки підвищуються: букмекери підняли Україну в рейтингу переможців на Євробаченні-2023 Читати також Kalush Orchestra відкрили містечко Євробачення-2023: український гурт потужно "запалив" у Ліверпулі! (ФОТО, ВІДЕО) Читати також "Спасибі всім сцикунам" відомий український виконавець не потрапить на Євробачення-2023 До речі, саме у вівторок глядачі матимуть можливість оцінити фаворита Євробачення 2023 — шведську співачку Loreen, якій букмекери прогнозують перемогу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA