українське кіно

HBO Europe придбав українську драму ЯК ТАМ КАТЯ?

Сейчас читают: 902
womo.ua

Ця подія дає чіткий сигнал нашим кіномитцям про те, що вони можуть успішно конкурувати на міжнародних ринках. Головні ролі в міжнародному фестивальному хіті виконали нові зірки українського кіно: Анастасія Карпенко, Катерина Козлова, Тетяна Круліковська, Олексій Череватенко, Ірина Веренич-Островська, Віктор Жданов та інші.

Продюсерами виступили Ольга Матат, Влад Дудко та Сергій Коннов. Картина Крістіни Тинькевич розповідає про Анну (Анастасія Карпенко) — лікарку швидкої допомоги та одиноку мати, яка є опорою для своєї родини — сестри, матері та єдиної доньки Каті.

Анна — сильна жінка, яка планує подарувати своєї дитині краще життя, ніж у неї. Але сталася неочікувана та шокуюча трагедія, яка може все зруйнувати та залишити героїню на одинці з байдужою системою та безмежною втратою.

Анастасія Карпенко Стрічка офіційно з’явиться на стримінговій платформі після закінчення усіх етапів міжнародного та українського прокату.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA