люди Нео

Які є соціальні виплати українцям під час війни

Сейчас читают: 275
vogue.ua

Сьогодні рівно місяць, як в Україні триває війна проти російських загарбників. Понад 3 мільйона українців вимушені були покинули свої будинки з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Багато людей переїхали із зони активних бойових дій в більш безпечні регіони України. Щоб допомогти українцям у воєнний час уряд запровадив ряд заходів з соціальної підтримки, а саме грошову допомогу вимушеним переселенцям, виплати на дітей, особам з інвалідністю, одноразові виплати по безробіттю.

Фінансову підтримку також отпримають роботодавці та родини, які надали прихисток вимушеним переселенцям. Vogue. ua розповідає які є соціальні виплати українцям під час війни і як їх отпримати.

Кожна особа, яка змушена була покинути місце постійного проживання у зв'язку з вторгненням російських окупантів до України, отримає допомогу на проживання від держави.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA