Украина Нео Украина

Чого не можна поширювати в соцмережах під час війни: поради Міністерства культури

Сейчас читают: 819
vogue.ua

21 березня СБУ затримали киянина, який виклав у Тік-Ток відео пересування техніки Збройних сил України. Після цього відео окупанти бомбардували Подільський район у Києві.

ЗСУ закликають українців дотримуватися правил інформаційної безпеки під час війни і не публікувати інформації, яка може допомогти ворогові.

Чого саме не можна публікувати в соцмережах під час війни – ділимося порадами від Міністерства культури та інформаційної політики.

У соцмережах не можна поширювати:- Фото та відео місцевості, де відбувся обстріл чи впав снаряд;- Кадри влучення снаряда;- Координати чи адреси місць бойових дій;- Відео або фото, на яких можна побачити таблички з адресами, станціями метро, автобусними зупинками, назвами крамниць тощо;- Інформацію про роботу української ПВО;- Будь-які дані про переміщення ЗСУ та військової техніки;- Неперевірену інформацію про загиблих;- Категорично заборонено показувати наживо ракетний обстріл і бомбардування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA