ГО «Землячки»

Громадська організація «Землячки» відкрила збір на літню військову форму для жінок

Сейчас читают: 681
womo.ua

6 червня 2023 року ГО «Землячки» відкрили збір 43 млн грн на літню військову форму для жінок. Амбассадором збору стала «Киця Захисниця» – спільний образ всіх жінок-військових в Україні.

Станом на 1 березня 2023 року у війську України служить понад 60 500 жінок, близько 8 000 з них – на передовій. Посади, які займають жінки, нічим не відрізняються від посад, які займають чоловіки, тому форма та амуніція мають бути якісними та зручними, з урахуванням фізіології.

Мета збору – 10 000 комплектів, що дорівнює 43 млн гривень. Один комплект складається з убаксу (бойової сорочки), штанів, футболки та флісової кофти.

Зараз головна задача — забезпечити жінок на передовій зручною якісною літньою формою з урахуванням жіночої фізіології. До збору вже долучилась мережа аптек «Аптека Доброго Дня» запустивши проєкт «Добрий збір для захисниць».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA