нейл-дизайн краса манікюр

Найніжніший дизайн цього літа: 16 ідей манікюру з ромашками на короткі та довгі нігті (ФОТО)

Сейчас читают: 455
hochu.ua

Нігті з ромашками — чудовий варіант дизайну нігтів для літа. У цей спекотний сезон ми особливо цінуємо яскраві кольори в нашому образі, а ромашки на нігтях можуть не тільки зробити його більш літнім, але ще й підняти настрій.

Читати також Ніжки принцеси: як стрази і намистинки зроблять ваш педикюр неперевершеним Літній манікюр завжди сповнений креативних та унікальних ідей.

Квіткові візерунки на нігтях користуються великою популярністю, будь то соняшники, тюльпани або ромашки — всі вони мають чудовий вигляд.

Однак цього сезону стилісти радять звернути увагу саме на манікюр з ромашками, адже він виглядатиме не лише по-літньому соковито, але ще й дуже оригінально.Ви можете зробити манікюр з ромашками на вказівних або безіменних пальцях, а можете прикрасити кожен нігтик різнокольоровими ромашками або додати крапельку креативу та попросити майстра намалювати блискучі квіти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA