нейл-дизайн манікюр нігті

Мармурові нігті: найкращі варіанті для літнього манікюру 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 445
hochu.ua

У спеку, коли хочеться освіжитися, про легку прохолоду нагадають нігті у стилі “мрамор”. Це — імітація холодного каменю, виконана у різних кольорах.

Раніше ми писали, як модно оформити нігті квітами, а тепер розкажемо, які варіант мармурового манікюру стали трендовими для літа 2023 року.

Читати також Королівські нігті: оздоблюємо манікюр стразами (ФОТО) Нігті можуть імітувати будь-які фактури і мати різні відтінки.

Такий дизайн є універсальним та пасує до будь-якого гардеробу. Він буде доречним і на кожен день, і на свято. Мармуровий дизайн можна поєднувати із однотонними нігтями, французьким манікюром, або ж виконати на всіх пальчиках. @anna_pshetakovskaya_nails@lena_matiash@yanails_beauty_time@_sv_profnails@eleonail__rivneЗробити ефект мармуру просто: візьміть на палітру декілька крапель різних кольорів та обережно наберіть їх на широкий пензлик.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA