Мода Тренд нейл-арт нейл-дизайн манікюр нігті

Чорний френч зараз в тренді: стильні ідеї для нігтів з чорними кінчиками (ФОТО)

Сейчас читают: 158
hochu.ua

Ми вже розповідали про трендові варіанти манікюру на це літо. Серед найкращих варіантів, наприклад, а також й травами, а ще - яскраві, насичені, .

Проте це не всі доступні варіанти, бо, як виявилось, традиційний чорний дівчатам завжди до вподоби! Ми зібрали для вас найкрутіші варіанти трендового чорного френчу на нігті різної довжини та форми.

Надихайтеся цими ідеями й обирайте те, що буде до смаку саме вам! Читати також Картини на нігтях: модний дизайн манікюру на літо 2023 Читати також Леопардові, тигрові та зебра: анімалістичні принти для манікюру на літо 2023 (ФОТО) Читати також Ультрамодний манікюр на літо 2023: як виглядає багатошаровий френч із декором (ФОТО) Класичний френч - один із найпопулярніших видів манікюру у всьому світі.

Цей дизайн обирають і юні дівчата, і старші жінки, адже це дійсно класика, непідвладна часу - з такими нігтями хоч у школу, хоч на роботу, хоч на весілля йди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA