нейл-арт манікюр

Ламаємо стереотипи: наймодніші матові нігті на літо 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 423
hochu.ua

Більшість модниць віддає перевагу глянцевим нігтям, посилаючись на їхній нарядний блиск і практичність. Нейл-майстри показали, як може виглядати манікюр із матовим фінішем.

Раніше ми писали про наймодніший багатошаровий френч, а тепер розкажемо, чому варто спробувати матовий дизайн. Читати також Картини на нігтях: модний дизайн манікюру на літо 2023 Матові нігті і справді швидше брудняться.

Але їх дуже легко чистити. Для цього візьміть спонжик і спирт, трішки протріть — нігті, як новенькі! @alina_protsyuk@snishchuk_nails@samborskaya_nogtiСаме матовий дизайн манікюру вважається найбільш рідкісним.

Відтак ваші нігті одразу виділятимуться серед інших, навіть якщо вони просто однотонні. Читати також Королівські нігті: оздоблюємо манікюр стразами (ФОТО) До матовий нігтів бездоганно пасують будь-які ювелірні вироби: як золото, срібло, так і біжутерія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA