знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна ежедневный гороскоп астрологический совет дня

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 грудня: Краще ніколи не починати; але почавши, краще закінчити

Сейчас читают: 665
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 грудня на сайті HOCHU.ua каже, що на небі спадний Місяць. В цей час не рекомендується починати нове.

Погано піде професійне навчання, а отримані знання можуть не знадобитися. Може бути плутанина з документами, помилки в підрахунках.Зірки попереджають всіх знаків Зодіаку, що майже весь тиждень небажано робити великі покупки, особливо варто утриматися від придбання комп'ютерів, офісної техніки, телефонів, телевізорів, засобів пересування.

Техніка може швидко вийти з ладу або виявитися з дефектами, які не вдасться помітити вчасно; в даний період люди більш неуважні й часто втрачають важливі деталі.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень обіцяє представникам знаку досить насичений тиждень.

Вірогідні приємні поїздки, незабутні враження, активне спілкування, хвилюючі новини. Будьте сміливіші і в разі потреби — нахабнішими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA