Головні причини випадіння волосся

Сейчас читают: 239
womo.ua

Світлана Фус, лікар-дієтолог вищої категорії, засновник і керівник Центру нормалізації ваги Світлани Фус, співзасновник компанії «ProПорція» Всі люди стикаються з випадінням волосся, адже це природний процес. ⁣⁣Наше волосся часто відображає спосіб харчування і може вказувати на існування проблем в організмі людини.⁣⁣ ⠀ Активне випадіння волосся — це частий супутник гормональних порушень, наприклад, в роботі щитовидної залози, як її гіпер -, так і гіпофункції, при діабеті і резистентності до інсуліну.

Як правило, під час вагітності волосся набуває прекрасний вид через збільшення кількості жіночих статевих гормонів (естрогенів), а через кілька місяців після пологів рівень гормонів приходить в норму і волосся може надмірно випадати.⁣⁣ ⠀ Інша поширена причина випадіння волосся — стрес.

Сильні емоції після пережитого можуть обернутися втратою волосся через два-три місяці.⁣⁣ ⠀ Також шкодять волоссю обмежувальні дієти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA