Мода Надя Дорофеева Puma

Головні тренди літа 2021 у новій колекції Puma та Dorofeeva «Ocean Queen»

Сейчас читают: 599
cosmo.com.ua

У спекотному сезоні завжди хочеться оновити гардероб та наповнити його стильними речами, які ідеально підійдуть для теплих літніх вечорів та найгучніших фестивалів.

Саме такі можна знайти у новій колекції бренду Puma «Ocean Queen». Обличчям колекції стала Надя Дорофєєва — амбасадорка бренду та дівчина, яка надихає бути унікальною та вірити в себе.

Кажуть, що колекція народилась на дні глибокого океану, а її героїні — уособлення сучасних русалок. Незвичне поєднання матеріалів та комбінація нових дизайнів із культовими силуетами Puma створені привернути увагу не тільки фанатів бренду, а і найвибагливіших представників стріт-стайлу.

Вуличний шик — так характеризують колекцію «Ocean Queen» дизайнери бренду. В основу дропу лягли теплі літні кольори: жовтий, що асоціюється с теплим піском на березі океану, блакитний — колір води, та ніжно-рожевий, що символізує захід сонця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA