Андре Тан друзья Андре Тан

Головна колаборація року: Андре Тан і Катя Осадча представили спільну колекцію одягу

Сейчас читают: 997
cosmo.com.ua

Український дизайнер Андре Тан продовжує серію колаборацій з відомими людьми зі світу моди та шоу-бізнесу. Цієї весни запрошеною зіркою, яка взяла участь у створенні колекції, стала незмінна ведуча «Світського життя», визнана Ікона стилю Катя Осадча. «Катя — людина з бездоганним смаком.

Вона точно знає, що носять наймодніші дівчата світу і сама є амбассадор української моди у світі. Саме тому в нашій спільній колекції простежуються національні мотиви, переосмисленні крізь призму сучасних трендів.

Тут ви не знайдете вечірніх суконь в пір`ї і стразах. Ми відштовхувалися не від сценічного, а від персонального стилю Каті. Створювали речі, в яких їй було б комфортно проводити час з родиною і друзями.

Не на світських заходах, а вдома, на природі, у відпустці», — каже Андре Тан. У колекцію Andre Tan x Катя Осадча увійшли романтичні сукні з рукавами-воланами і блузки з делікатним мереживом, що нагадують українські вишиванки, брюки-палаццо з високою талією, лаконічні комбінезони та брючні

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA