Charlotte Tilbury місто Софія місто Лондон люди Нео StandWithUkraine Chanel Charlotte Tilbury місто Софія місто Лондон

Голова відділу б’юті-контенту Farfetch Софія Панич – про українське коріння, самоідентифікацію та війну

Сейчас читают: 755
vogue.ua

Колишня редакторка Allure, а тепер – голова відділу б’юті-контенту Farfetch Софія Панич народилася в Нью-Йорку. Вона називає свого батька 'tato', а бабусю – 'baba' – їй вдалося зберегти свою українську ДНК.

Нині вона відповідає за beauty-контент люксового ресейлера Farfetch та водночас допомагає біженцям з України. Софія Панич 10 років працювала в головному журналі світу про красу – Allure ("Я обожнювала свою роботу в Allure, – робила там трохи більше ніж усе: писала й редагувала, працювала з камерою – як у кадрі, так і за лаштунками, вела репортажі з Тижнів моди в Нью-Йорку, Мілані та Парижі, ходила на знімання, створювала контент для соцмереж, працювала над щорічною премією Best of Beauty Awards").

Згодом Софія переїхала до Лондона й очолила команду сайту popsugar. uk, де керувала редакторами краси, моди, фітнесу та розваг.

У б’юті-індустрію вона повернулася, коли Farfetch запропонували їй очолити відділ beauty-контенту (британсько-португальський онлайн-ритейлер Farfetch у квітні вийшов на beauty-ринок з понад 100 люксовими та інді-брендами, серед яких – Chanel, La Mer і Charlotte Tilbury тощо. – Ред. ). "Тепер я використовую свої редакторські навички, щоб розробити та втілити стратегію Farfetch щодо beauty.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA