місто Париж красота уход за кожей місто Париж

Готуємось до зими: б'юті-продукти, які потрібні тобі у холодний сезон

Сейчас читают: 420
cosmo.com.ua

Холодний сезон — непростий час для всього організму і для шкіри, зокрема. Низькі температури, нестача сонячного світла, необхідних вітамінів та мікроелементів, сухе повітря у приміщеннях та інші стрес-фактори провокують подразнення, сухість та ще безліч неприємних проблем, які заважають нам відчувати себе здоровими та красивими.

Допомогти шкірі пережити зиму з найменшими втратами допоможе правильний догляд, головний акцент в якому необхідно зробити на зволоження.

В холодному сезоні до твого б`юті-арсеналу повинні додатися якісний та ефективний зволожувальний крем (важливо, щоб він підходив до твого типу шкіри), який рятуватиме кожного дня, маска, що відновлює шкіру і поповнює запаси вологи, а також важка артилерія на випадок необхідності: концентрована сороватка та відновлювальний крем.

Де знайти ефективні варіанти не за всі гроші світу? - В оновленій лінійці АКВА ДЕТОКС французького бренду ARNAUD ПАРИЖ, яка створена для того, щоб дбати про зволоження шкіри.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA