люди

Чоловіків більше у тих сферах, які суспільство вважає престижними — Олеся Островська-Люта

Сейчас читают: 190
womo.ua

Мистецький Арсенал — найбільша в Україні культурна інституція вже другий рік поспіль живе в умовах пандемії і локдауну. Олеся Островська-Люта — артменеджерка, очолює Арсенал вже майже 5 років.

А до того Олеся Островська-Люта була першою заступницею міністра культури і донедавна — членкинею Наглядової ради Українського інституту, Наглядової ради Фонду Східна Європа, головою Програмної ради програми Соціальний капітал Міжнародного фонду Відродження і досі є членкинею Наглядової ради аналітичного центру CEDOS.

Ще раніше керувала відділом аналітики агенції pro.mova і очолювала правління фундації «Центр сучасного мистецтва». Олеся Островська-Люта — серед перших лауреаток премії  Women in Arts в Україні.

Про культурну сферу, гендерні ролі у ній, роботу музею і виставкового комплексу під час локдаунів і майбутній Книжковий Арсенал, якого чекаємо вже другий рік читайте у цій розмові з WoMo. Існує стереотип, що в культурному сегменті менше чоловіків і більше жінок через те, що тут залучені

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA