люди

5 книг фентезі для підлітків, які варто прочитати

Сейчас читают: 208
womo.ua

Аня Полегенько, книжковий блогер в Instagram, веде власний фан-клуб читача Бажаєте потрапити в дзеркальний світ або світ сновидінь, помандрувати у часі, познайомитися з юними чарівниками і чаклунами, відправитися в будинок дивних дітей, зустріти на сторінках багатьох інших дивних істот?

Фантастичні книги допоможуть поринути в вигаданий світ, де панують чари й надприродні істоти. Ми вирішили запитати 13 річну книжкову блогерку, Анну Полегенько, які книги фентезі зараз популярні серед підлітків.  «Діти Лісу» видавництво BookChef Ця серія розповідає про хлопчика Караґа, який водночас є ще й пумою.

Він належить до тих людей, яких називають перевертні, це на пів люди і на пів тварини. Раніше Караґ навіть не підозрював про те, що є й інші перевертні доки не потрапив до школи, де і починаються його пригоди. «Часодії» видавничий дім Школа Дванадцятирічна дівчинка підліток Василина навіть не підозрювала про існування своїх батьків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA