косметика духи аромат

Парфуми, які слід носити цієї весни

Сейчас читают: 743
womo.ua

Для деяких людей зміна сезону дозволяє відзначити поворотний момент і повністю змінити свій стиль. Вони можуть перейти від східного, кіпрового або вишуканого аромату до свіжих квіткових ароматів.

Вибір аромату з вдало підібраним одягом на додаток до вашого настрою або події — одне із задоволень у житті. Наукові дослідження показали тісний зв’язок між запахами і нашими емоціями, тому нанесення правильного аромату дійсно може підняти вам настрій, навіть настрій оточуючих.

Тепер, коли настали теплі, сонячніші місяці весни, ваш улюблений зимовий аромат, мабуть, здається вам занадто теплим.Незалежно від того, жінка ви чи чоловік, час знайти ідеальний, більш легкий весняний аромат за допомогою наступних порад.

Весняні запахи — це зелені запахи. Свіжість, щастя та цвітіння ми асоціюємо з цією порою року. Класичні весняні ноти включають бергамот, лимон і мандарин, а також романтичні квіткові ноти, такі як ірис, жасмин і троянда.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA