люди

Є політики, які вважають, що прояви агресивної маскулінності — це шлях до свого електорату, — голова партії “Слуга народу”

Сейчас читают: 295
womo.ua

Олександр Корнієнко — голова партії “Слуга народу”, перший заступник голови однойменної фракції у парламенті. Під час виборів до Ради 9-го скликання був 7-м номером у списку Слуги народу.

Керівник штабу партії на парламентських виборах 2019 року. Був координатором штабу кандидата у президенти Володимира Зеленського, координував волонтерський проєкт «ЗеКоманда».

Один з співавторів у двох законопроєктах про заборону публічних проявів сексизму і адміністративну відповідальність за неї. Під час кампанії місцевих виборів влітку 2020 року разом з головою фракції Давидом Арахамією став фігурантом сексистського скандалу. Ви в колективі співавторів законопроєктів №4598 і №4599 про заборону публічних проявів сексизму і адміністративну відповідальність за них.

Розкажіть про них.  Так, є такі законопроєкти. Там не лише я співавтор. Основною натхненницею цих законопроєктів є віцеспікерка Олена Кондратюк.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA