Кино фильмы подборка фильмов

«До п’ятниці я абсолютно вільний»: 5 фільмів про відпочинок

Сейчас читают: 364
womo.ua

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo Довгі вихідні для багатьох українців зараз виглядають як знущання. Більшість із нас уже й без того вимушено відпочили під час карантинів і локдаунів, а країн, де можна було б без коронавірусних обмежень провести вихідні, одна дві та й годі.

Ще й у рідній країні видалася погода, яка не дуже спонукає до прогулянок чи відпочинку на природі. Ну, що ж Як зазвичай, нас врятує кіно.

Хай це буде кіно про відпочинок. Пропоную п’ятірку перевірених часом історій, котрі можна переглядати і під час відпочинку, і у його передчутті, і просто у непогодну днину.  Роззява / Le Corniaud (1965) Цьому фільму вже понад 50 років, і він досі вважається одним з кращих про відпустку.

Французький комедіограф Жерар Урі був майстром кінокомедій — йому підкорялися усі можливі піджанри: кримінальна комедія, пригодницька, сатирична і т.д.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA