люди темперамент

ТОП-3 книг про емоційний інтелект, які допоможуть краще зрозуміти себе та інших

Сейчас читают: 630
womo.ua

Маріанна Коніна, Chief Engagement Officer компанії TECHIIA Люди, які керують або безпосередньо працюють у комунікаційних командах, мають добре розумітися на емоціях, вміти з ними взаємодіяти та відчувати, розуміти та емпатувати своїм візаві.

Щоб якомога екологічніше вибудовувати відносини з усіма групами людей, я намагаюся моніторити світовий ринок освіти на предмет нових напрацювань та порад.

Щоб скласти враження та не витрачати даремно час, спершу читаю початок, потім кінець (художньої літератури не стосується), якщо сподобалося, читаю решту.

Книги, які я наведу нижче, прочитані від першої до останньої сторінки, деякі — кілька разів. Вони стануть у нагоді комунікаційникам і просто зацікавленим розкласти по поличках власні відчуття, фрагментарні знання, інтуїтивне розуміння емоційних процесів.  Пол Екман «Психологія емоцій» Мені давно подобається автор та його роботи, зокрема «Lie to me».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA