місто Рим путешествия что посмотреть фильмы місто Рим

5 фільмів, які змусять тебе закохатися в Рим

Сейчас читают: 843
cosmo.com.ua

Вечір суботи — найкращий час, щоб відкинути свої турботи і, зручно вмостившись на дивані, помріяти про відпустку. Коли не можна все кинути і поїхати в справжню подорож, на допомогу приходять захоплюючі кінострічки.

А якщо ти ніколи не була в Римі, або була, але вже встигла засумувати, ми підготували 5 фільмів, які змусять тебе по вуха в нього закохатися. Усі дороги ведуть до Риму, 2015 (All Roads Lead to Rome) У Меггі все сплановано для ідеальної відпустки.

Мати-одиначка хоче налагодити стосунки зі своєю дочкою Саммер і сподівається, що спільні пригоди допоможуть їм зблизитись. Проте, навіть несподівана зустріч з першим коханням не змогла налаштувати головну героїню на розслаблений відпочинок. Велика краса, 2013 (The Great Beauty) Знайомся, Джеп — відомий журналіст, який відзначає свій 65-й рік народження.

Він полюбляє гучні вечірки в стилі Гетсбі, але на своєму святі весело всім, крім іменинника. І ніщо не в змозі розвіяти сум в душі Джепа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA