Героїню ток-шоу «Говорить Україна» нагородили: подробиці

Сейчас читают: 711
liza.ua

Героїню ток-шоу «Говорить Україна» на телеканалі «Україна» Руслану Рашевську, нагородили премією імені А. Мазура за гідну поведінку в негідній ситуації.В ексклюзивному випуску «Шок у столиці: в інтернеті написали, як мого сина катували» розкрилися подробиці насильства над вихованцями київського інтернату для дітей із вадами розумового і фізичного розвитку.

Двоє вихованців закладу провели кілька місяців у психіатричній лікарні ТМО «Психіатрія», яку в народі знають, як лікарню імені Павлова.

Коли юнаки повернулися в інтернат, вихователі помітили на їхньому тілі численні синці та поранення. Батьки хлопців не відразу дізналися про інцидент, так як керівництво своєчасно не поставило до відома їх про це.

В ході розслідування журналісти ток-шоу «Говорить Україна» дізналися, що керівництво інтернату не хотіло розголошувати те, що сталося з вихованцями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA