Соломия Витвицкая Україна карантин Украина Соломия Витвицкая Україна

Україна в Голлівуді: телезірки показали улюблені місця в новому проєкті

Сейчас читают: 459
liza.ua

Телеведучі 1+1 надіслали улюблені світлини з подорожей Україною на прохання актора Джозефа Гордон-Левітта і підтримали його проєкт You Have To See Ukraine.Ведуча ТСН та інфлюенсерка Соломія Вітвіцька згадала #МандриЗСоломією і  поділилася красивими фото Рожевого озера, улюблених Карпат і рідного Львова.«Наша Україна така гарна, що хочеться показати її всьому світу!

Особливо, коли тривають карантинні обмеження і подорожувати не так просто»,— написала у своєму Facebook ведуча.Cпеціально для Голлівудського проєкту ведучий ТСН на 1+1 Святослав Гринчук знайшов найкрутіші фото-картки сімейних подорожей до Закарпаття — Колочава і Синевир.

А ведучий Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв згадав карантинне відрядження до зони відчуження — Чорнобиль, та — до Коломиї, Івано-Франківська область.«Про красу нашої України хочеться говорити багато і, щоб про неї знали аж в самому Голлівуді!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA