Україна рецепт поради жінки осінь натхнення Україна

Гарбузовий лате: як приготувати вдома

Сейчас читают: 581
womo.ua

Хто б міг подумати, що звичайний гарбуз і кілька спецій стануть новим кавовим трендом? У 2003 році Starbucks зробив ставку на осінній настрій і створив Pumpkin Spice Latte.

Цей напій, який спочатку викликав сумніви навіть у маркетологів, став справжнім феноменом. Його аромат, що нагадує духмяну домашню випічку, зробив гарбузовий лате символом осені та став зіркою соцмереж і загалом попкультури.

Що цікаво, спочатку компанія додавала лише спеції, і лише за 12 років вирішила додавати до кави гарбузове пюре. Редакція вирішила спробувати приготувати гарбузовий лате і посмакувати винаходом маркетологів. Інгредієнти: 250 мл молока (можна використовувати рослинне: мигдальне, соєве або кокосове) 2 ст.

л. гарбузового пюре 1 ст. л. цукру або меду (до свого смаку) 1/2 ч. л. прянощів (суміш кориці, імбиру, мускатного горіха, гвоздики) 1 ч.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA