позитив природа світлина добірка

Природа завжди перемагає цивілізацію: 20 неймовірних знімків на доказ її величі

Сейчас читают: 751
hochu.ua

Ми можемо будувати хмарочоси, магістралі та мости, зрізати ліси й зводити на їхньому місці цілі мегаполіси, висушувати озера й ховати гектари землі під асфальт, однак природа все одно візьме своє.

У вічному протистоянні природи та людської цивілізації немає переможця. Утім, щойно в будівлі з’являється тріщина або зламаний автомобіль залишається без нагляду, природа негайно “іде в наступ”.Сьогодні пропонуємо вам прогулятися покинутими тунелями, кораблями й будинками.

ВСВІТІ наводить 20 прикладів того, як створене людиною стає частиною природних пейзажів. Читати також Навчайтеся у найкращих: забавні фото тварин, які позують на камеру Читати також Незвичайні місця, де птахи звили гніздо (ФОТО) Читати також Музей — це не нудно: 10 кумедних фотографій відвідувачів музеїв Читати також Найсмішніші фотографії здивованих тварин Читати також Найдружелюбніша тварина на планеті: зворушливі фото капібари Раніше ми показували 8 дивовижних місць України у фотографіях.

Якщо ви хочете трохи перезавантажитись і змінити картинку, то варто вирушити у невелику подорож - спершу хоча б онлайн, а далі - як забажаєте.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA