Мила Кунис Украина війна війна Росії проти України війна в Україні Мила Кунис Украина

Для підтримки України: Міла Куніс разом з Blizzard запустили продаж набору петів у World of Warcraft

Сейчас читают: 980
womo.ua

Американська акторка з українським корінням Міла Куніс підтримала благодійну акцію, яку спільно організували команда розробників багатокористувацької рольової онлайн-гри World of Warcraft (Blizzard Entertainment) та неурядова благодійна організація BlueCheck Ukraine.

Одним з засновників останньої є актор Лієв Шрайбер («Місто астероїдів», «Рей Донован»). Читайте також: Міла Куніс зібрала $30 мільйонів допомоги Україні та заплуталася: українка вона чи росіянка В рамках цієї акції можна придбати два унікальних компаньйони у кольорах українського прапора: Санні для World of Warcraft та Фларкі для Wrath of the Lich King Classic.

Санні — золотистий ретривер, Фларкі — «малюк-мурлок, який тримає в руках соняшник, символ України». Також останній, коли бігає по Азероту, лишає яскравий квітковий слід. Читайте також: Міла Куніс та Ештон Кетчер зібрали для України $20 млн Ці версії компаньйонів будуть доступні протягом обмеженого часу і лише в рамках акції — до 29 серпня.

Коштує набір 496 грн (близько $13,5). Всі кошти з продажу комплекту підуть у благодійний фонд Blue Check Ukraine, який надає гуманітарну допомогу українцям, постраждалим від війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA