Фільм про видатного композитора Валентина Сильвестрова можна подивитись онлайн

Сейчас читают: 703
vogue.ua

«В. Сильвестров» - блискучий документальний фільм Сергія Буковського, присвячений постаті українського композитора Валентина Сильвестрова.

Тепер стрічку можна подивитись онлайн - вона доступна на платформі Takflix. Фільм доступний у всьому світові. «В. Сильвестров» складається з трьох частин, кожна з яикх розкриває різний період у творчості Валентина Сильвестрова.

Робота над стрічкою тривала ще 2019 року. Стрічка Сергія Буковскього унікальна в першу чергу тим, що дає змогу глядачу зазирнути за куліси репетиційного процесу легендарного композитора, побачити процес студійного запису його творів - під час яких повністью розкривається неймовірна сила Сильвестрова, його вимогливість до музикантів та непохитність.

Також стрічка містить велике інтерв'ю з на той момент 82-річним композитором, у якому він згадує своє дитинство, скандальне виключення зі Спілки композиторів та власні творчі пошуки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA