воспитание Кино подборка

5 фільмів про виховання

Сейчас читают: 529
womo.ua

Надя Куприненко, киновед, обозреватель WoMo У сьогоднішній підбірці — фільми про виховання. Такі різні, сумні і веселі, не без помилок і з геніальними педагогічними знахідками, сумнівні й ідеальні — як і методи, які використовують батьки, виховуючи своїх дітей.

Дівчина з Джерсі / Jersey Girl (2004) Де дивитися: Мегого Дівчина з Джерсі / Jersey Girl (2004) Зворушлива комедійна драма з Беном Аффлеком у головній ролі.

За сюжетом, втративши дружину під час пологів, Олівер (Аффлек) залишається сам з новонародженою донькою. Наробивши трохи помилок у вихованні, згодом Олівер настільки переймається амплуа батька-одинака, що не допускає у своє життя жодну жінку.

Поки в їхньому з донькою житті не з’являється Мая — дівчина з відеопрокату. Шалена п’ятниця / Freaky Friday (2004) Де дивитися: Мегого Шалена п’ятниця / Freaky Friday (2004) Комедія Марка Вотерса з Джеймі Лі Кертіс і Ліндсі Лохан у головних ролях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA