квіти догляд за квітами поради дачникам добрива

Елементарне підживлення: полийте гортензію простим продуктом із холодильника

Сейчас читают: 217
hochu.ua

Ми розповідали, що робити, якщо не з’являються зав’язі на томатах. Тепер ділимось секретом пишного “королівського” квітника.Якщо ви хочете, щоб кущ гортензії виглядав саме так – по-королівськи, необхідно створити для рослини оптимальні умови.

Це означає, що рослину потрібно удобрювати складами з високим вмістом калію та фосфору, підтримувати вологість грунту, захищати від холоду, забезпечити доступ до сонячного світла і, звичайно ж, контролювати кислотність грунту.

Для останнього дуже згодиться просте підживлення, пише Pixelinform. Читати також Зелені ласощі: які рослини можна посадити для домашніх улюбленців Виявляється, для того, щоб підкислити ґрунт для гортензії, згодиться звичайнісінький кефір.

До речі, зовсім не обов’язково брати свіжий продукт з магазину – ви можете використовувати для цієї мети той, що залишився у холодильнику.Все, що вам потрібно, набрати відро води і додати у нього 2 літри кефіру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA