город морква поради дачникам народні поради підживлення рослин

Елементарне підживлення для моркви: плоди будуть величезними та солодкими

Сейчас читают: 945
hochu.ua

Ми розповідали, які рослини не варто удобрювати дріжджами. Морква, наприклад, любить зовсім інші підживлення. Читати також Як відмити руки після городу і навіть від помідорів: 3 простих способи Однак навіть дорогі покупні добрива не завжди дають бажаний результат.

Разом з Ukr.Media розповідаємо про просте і бюджетне підживлення. Воно складається всього з трьох простих інгредієнтів.Вносити добриво слід між рядами моркви.

Так рослини будуть отримувати поживні речовини протягом усього циклу росту моркви. Вона зробить ґрунт пухким і родючим, а при перегниванні наситить землю азотом, гумусом та іншими речовинами, які необхідні для активного росту та розвитку коренеплоду.

Також це - натуральний інсектицид, який відлякує морквяну муху.Воно містить корисні речовини у тій формі, яка легко засвоюється рослинами.Ця речовина подарує моркві цілий комплекс макро та мікроелементів, з якими коренеплоди виростуть великими та солодкими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA