томат поради дачникам добрива м'ята

Просто посипте цим землю: одне копійчане підживлення змусить томати дати щедрий урожай

Сейчас читают: 757
hochu.ua

Ми розповідали, як прискорити дозрівання томатів. В спеку цим вибагливим рослинам потрібен особливий догляд. Пропонуємо використати просте м’ятне підживлення.Про те, що звичайнісіньку м’яту з вашого городу можна використати як добриво для томатів, розповіли на ютуб-каналі “Dodaj, Umesi, Ispeci!”.

Експертка розповіла, що м'ята не лише стане відмінним підживленням для помідорів, а й допоможе їм пережити спеку. Читати також 10 крутих способів застосування звичайного господарського мила на городі: це справжня знахідка для дачників!

Ця рослина містить речовини, що просто необхідні для росту і розвитку рослин. Це азот, фосфор, кальцій, магній, калій та залізо.

Також м’ята покращує структуру ґрунту та допомагає йому утримувати вологу. Ця властивість дуже корисна у спеку. А ще запах м’яти відганяє шкідників.Приготувати підживлення дуже просто.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA