томат город поради дачникам добрива помідор

Хочете багато зав'язей на томатах? Все вирішить одне підживлення, якого вистачить на всю ділянку

Сейчас читают: 509
hochu.ua

Кожен дачник мріє про гарний врожай. Проте далеко не всім вдається досягнути бажаного результату. Тут на перешкоді стає і погода, і банальне незнання того, чого саме рослини потребують на різних стадіях росту.Наприклад, якщо хочете отримати багато зав'язей на томатах, їм потрібен бор.

Насправді - не тільки їм, а всім рослинам на етапі цвітіння. Однак зараз поговоримо конкретно про помідори. Чудовим варіантом ефективного підживлення для розвитку зав’язей на томатах ділиться телеграм-канал “Сучасна дача”.

Читати також Диво-розчин для підживлення помідорів, з яким можна збирати до 10 кг томатів з куща Щоб підгодувати помідори, нам потрібно приготувати слабкий розчин бору (він продається в будь-якій аптеці).

Беремо 2-3 грами на 10 літрів води (більше - не варто, щоб не вбити рослини). Цієї кількості розчину вистачить на цілу грядку, ще й з сусідами поділитися зможете!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA