Дженнифер Лопес Нео Дженнифер Лопес

Дженніфер Лопес відсвяткувала 53-й день народження та випустила крем для тіла з провокаційною назвою

Сейчас читают: 394
vogue.ua

Дженніфер Лопес відсвяткувала свій 53-й день народження. На честь цього жінка, яка запровадила моду на пишні форми, випустила крем для тіла з провокаційною назвою Booty Balm. "Всю турботу та увагу ми приділяємо шкірі обличчя, але інколи нехтуємо тілом.

Мені було важливо створити засіб для догляду за шкірою для тіла, щоб задовольнити його специфічні та унікальні потреби, і ми почали з сідниць", – каже підпис до фото.

Повна назва засобу – FIRM + FLAUNT Targeted Booty Balm. Його можна замовити ана JLoBeauty. com за 65 доларів. Процес купівлі відрізняється від звичайного: замість картинки товара Джей Ло представила відео, де демонструє власне тіло на піку форми.

В складі крему – екстракт насіння гуарани, натуральний стимулятор організму, що містить високий рівень кофеїну, допомагає відновити вигляд втомленої шкіри та помітно зменшує набряклість, а також Pink Peppersli – екстракт рожевого перцю, який допомагає зменшити прояви розтяжок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA