гороскоп астрологія езотерика

Молодик у Тельці: що не можна робити 19 травня і як правильно провести цей день

Сейчас читают: 778
hochu.ua

19 травня 2023 року пройде Молодик у Тельці, одному з найродючіших знаків Зодіаку. Ця астрологічна подія допоможе зняти напругу, що панувала у травні, відкриє перед багатьма людьми нові двері, подарує чудові можливості та принесе добробут.

Докладніше про Молодик у травні, а також про те, що не можна робити цього дня, читайте в нашому матеріалі. Читати також Вас чекає небезпека: ці знаки Всесвіту вважають знаменням Молодик у знаку Тельця настане , проте під час місячної доби перейде в наступний знак Близнюки.

Через те, що ці два знаки будуть конкурувати між собою, багато людей можуть поводитись двозначно і суперечливо. Але оскільки влада все ж таки буде віддана зоряному бику астрологи рекомендують прислухатися до голосу логіки та не піддаватися емоційним впливам.Молодик має величезний вплив на наш емоційний і фізичний стан.

Місяць у цей період тільки починає накопичувати свою енергію, через що ми можемо відчувати занепад сил і ставати розсіяними.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA