Владимир Остапчук Кристина Горняк Володимир Остапчук Україна звёзды личная жизнь звезд премьера дня Владимир Остапчук Кристина Горняк Володимир Остапчук Україна

Дуже романтично: Володимир Остапчук показав зворушливе відео з весілля і презентував авторську пісню, присвячену дружині

Сейчас читают: 156
cosmo.com.ua

Володимир Остапчук, шоумен, стендап-комік, ведучий гіпер-шоу «Маска» на каналі «Україна» представив авторську пісню «В фильмах Тарантино», яку присвятив дружині Христині і подарував їй на весіллі, заспівавши у колі найближчих друзів та рідних.

Разом з піснею, яка вже доступна на всіх музичних майданчиках, Володимир Остапчук презентував зворушливе mood video на трек на своєму YouTube-каналі.

Лейтмотивом відео «В фильмах Тарантино» стала романтична love story пари. Прогулянки нічним Києвом, вечір у номері готелю і побачення на даху хмарочосу — відео наповнене стильними та атмосферними кадрами з Володимиром і Христиною.

Автор слів — Володимир Остапчук, а музики — Міша Гайдай, талановитий саунд-продюсер і музикант. «Я написав пісню-подарунок Христині на наше весілля і не планував її афішувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA