новини діти знаменитостей Віктор Павлік Катерина Репяхова

Маленький син Віктора Павліка потрапив до лікарні: що відомо

Сейчас читают: 919
hochu.ua

2-річний син Віктора Павліка, який тільки нещодавно перехворів, потрапив до лікарні. Молода дружина артиста повідомила, що стан Михайлика знову погіршився, через що вони були змушені звернутися до фахівців.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Сумною новиною Катерина Репяхова поділилася в Stories в Instagram. Блогерка повідомила, що серед ночі в малюка стрімко почала підвищуватися температура, у зв'язку з чим уже вранці вона повезла сина в лікарню.Мій ранок почався не з кави...

Не запланований візит до педіатра. Вночі температура 40. Більше симптомів немає. Прийшли відразу до педіатра. Виключили вушка, животик, горло, стоматит,- розповіла Репяхова.Фото: instagram.com/repyahovakate Читати також "Потрібні один одному".

Реп'яхова розповіла, чому вийшла заміж за Павліка Дружина Віктора Павліка наголосила, що погіршення здоров'я їхнього сина почалися після того, як 2-річний Михайлик пішов до дитячого садка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA