Стиль співак

“Доріан Грей якийсь”: зірка 90-х EL Кравчук здивував своїм молодим виглядом (ВІДЕО)

Сейчас читают: 121
hochu.ua

Популярний співак 90-х EL Кравчук потрапив в об'єктив камери відомого блогера Ніколаса Карми під час своєї прогулянки львівськими вулицями.

Співак розповів, як складається наразі його творче життя, а також вразив прихильників своїм молодим виглядом. Відповідне відео з'явилося на сторінці блогера в Instagram в рубриці “Скільки коштує Look?”, для якої співак розповів про своє вбрання та назвав його вартість.

Так, співак був одягнений в сорочку з анімалістичним принтом (30 євро), джинси (50 євро) та кросівки (50 євро). До речі, Кравчук не посоромився зізнатися, що останні - репліка відомого бренду, яку він придбав під час гастролей в Іспанії рік тому.

І зробив він це прямо на пляжі, тому що для іспанців стихійна торгівля є звичною справою. Читати також Латвійський співак Маркус Ріва здивував українців новою піснею "MADE in UA" (ВІДЕО) Також співак додав, що наразі бере участь у різних благодійних концертах на підтримку України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA