Україна місто Київ Великдень Україна місто Київ

До великодніх свят. Музей Івана Гончара запрошує до майстерні писанкарства

Сейчас читают: 308
womo.ua

З 21 березня у Музеї Івана Гончара почне працювати майстерня писанкарства. Тут можна буде не тільки дізнатися про символіку орнаментів та регіональні обряди, а й власноруч створити свою святкову писанку.

Про це представники музею розповіли на своїй сторінці у Facebook. Традиційному розпису писанок за допомогою писачка, воску та вогню буде навчати майстриня Лариса Головня.

Спеціально до свят співробітники Музею підготували до написання зразки з різних регіонів України, які вони зібрали з музейних колекцій під керівництвом писанкарки та дослідниці Зої Сташук.

Майстер-класи триватимуть дві години. Відвідати майстерню можна лише за попередньо придбаним квитком. Читайте також: Українська діаспорянка розробила дизайн канадської монети-писанки Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post До великодніх свят.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA