Англия Держкіно Берлінале Англия

Для пітчингу Одеського кінофесту на Берлінале відібрали 12 проєктів

Сейчас читают: 898
womo.ua

До участі у пітчингу Одеського міжнародного кінофестивалю, який відбудеться в межах 73-го Берлінського міжнародного кінофестивалю, було відібрано 12 проєктів на стадії «препродакшн».

Про це повідомляє пресслужба Держкіно у Фейсбуці. «12 проєктів на стадії «препродакшн» відібрано до участі у пітчингу Одеського міжнародного кінофестивалю, який відбудеться як асоційований захід Європейського кіноринку, міжнародного маркетплейса 73-го Берлінського міжнародного кінофестивалю.

Участь українських продакшенів на Берлінському кіноринку відбувається за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Проєкт реалізується у співпраці з Goethe-Institut”, — йдеться у повідомленні. Так, до участі в пітчингу відібрані такі кінопроєкти: ігровий фільм «Золотий лев на Івана Купала»; ігровий фільм «Медовий Місяць»; ігровий фільм «СИБЛІНГИ»; ігровий фільм «Щастя»; ігровий фільм «Юкрейн — is the capital of Great Britain»; серіал «40 днів кохання»; серіал «Дівчина з Таллінна»; серіал Puzzle; документальний проєкт «Королеви радості»;документальний проєкт «Омелькова хата/Гості з Харкова»; документальний проєкт «Прислухаючись до Світу»; документальний проєкт «Тіні» компанії Сучасне Українське Кіно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA